Andrea Poolman

Mijn aanpak is gebaseerd op samenwerking, transparantie over het proces en helderheid over de doelen. Het beoogde resultaat bepaalt mijn inzet van diensten en instrumenten. Ik werk altijd zorgvuldig, met respect en aandacht voor het individu. Mijn focus ligt op concrete veranderingen en bruikbare adviezen.

Regelmatig kom ik met meerdere professionals in actie, bijvoorbeeld bij complexe assessments of trajecten met een combinatie van groepstraining en individuele coaching. Daarvoor schakel ik mijn uitgebreide netwerk van trainers en coaches in.

Naar een eigen koers en perspectief

Jouw professionele loopbaan zit vol met nieuwe vragen en uitdagingen, met groei en soms stagnatie, of koersombuiging en grensverlegging. Op welke manier wil je bijvoorbeeld toegevoegde waarde blijven creëren voor je organisatie? Overweeg je een nieuwe stap te zetten en weet je nog niet precies hoe en wat? Is er veel onzekerheid in je werkomgeving door reorganisatie of fusie? Maakt dit je onzeker waardoor je onbewust steeds minder eigen verantwoordelijkheid neemt?

Loopbaanadvies is dan soms zeer welkom. Zo kun je ontdekken wat je eigen koers kan worden, welk loopbaanpad je wilt volgen. Want waar sta jij voor? Waar ben je goed in? Welke richting zou jij het liefste uit willen? Mijn aanpak geeft je opnieuw richting. Je creëert jouw eigen koers om je carrière-wensen te realiseren. Ik ondersteun je als coach in dit complexe denkproces.

Tijdens een oriënterend gesprek tasten we jouw belangrijkste vragen af en bespreken we het plan van aanpak voor jouw zoekproces. Mogelijkheden zijn een loopbaanonderzoek, gesprekken en opdrachten. Ik help je om je gedachten te ordenen en je perspectief te verruimen. Ik daag je uit nieuwe opties te onderzoeken, zoals het gebruik van sociale media bij het betreden van de arbeidsmarkt.