Andrea Poolman

Opdrachtgevers

Non-profit: onderwijs, gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, kerkelijke organisaties, sociale werkvoorziening.

Profit: industrie, logistiek, bouw en techniek, zakelijke dienstverlening, healthcare.

BayerBoskalisHogeschool RotterdamInterselectgroup

ISGOCPMSalomo

Assessment

“Voor het kweekvijvertraject voor aankomende schoolleiders, dat wij binnen onze stichting hadden opgezet, heeft Andrea bij de deelnemers een assessment afgenomen. De voorbereiding daartoe hebben wij als zeer plezierig ervaren: er werd goed geluisterd naar onze wensen en behoeften, en er werd goed meegedacht over hoe het assessment goed kon worden ingevuld qua onderdelen, planning en belasting voor de deelnemers. Als opdrachtgever hadden we duidelijke ideeën over welke informatie het assessment in ieder geval zou moeten opleveren. En dat heeft Andrea samen met haar collega's goed gerealiseerd: de rapportages waren helder, zorgvuldig en doeltreffend geformuleerd. Ze boden ons goede handvatten om met de deelnemers van de kweekvijver verder in gesprek te gaan over zowel ontwikkelmogelijkheden als ontwikkelpunten.”

Judith Amels, directeur Koningin Emmaschool

Coaching

“Ik ben in contact gebracht met Andrea via mijn werkgever. Ik merkte dat ik mijn werkzaamheden met minder plezier uitvoerde en last had van de drukte die mijn werk met zich mee bracht. In een periode van circa een half jaar heb ik diverse gesprekken met haar gevoerd om te leren mijn eigen keuzes te maken en mijn eigen pad te kiezen. Ik heb Andrea als een prettig en fijn persoon ervaren, zij kon goed luisteren en heeft mij van tips voorzien. Het voelde vertrouwd; wat mij het meest is bijgebleven waren de momenten dat ik weer met een goed gevoel naar huis ging en mij een stuk beter voelde. Ik ben zelfbewuster en zekerder geworden. Ik durf nu ook nee te zeggen tegen situaties waar ik tegenop zie en heb daar geen vervelend gevoel meer bij.”

Een deelnemer aan een coachtraject

Loopbaanadvies/training

“Bij de overgang van het personeel naar de nieuwe gemeente Goedereede-Overflakkee heeft Andrea een waardevolle bijdrage geleverd. Dit heeft zij gedaan door met individuele medewerkers individuele ontwikkelvraagstukken uit te werken. Mensen kregen meer vertrouwen in de toekomst door haar persoonlijke aanpak. Door deze werkwijze te combineren met groepssessies ontstond er collectief enthousiasme voor de nieuwe uitdagingen die de overgang naar de nieuwe organisatie kon bieden.”

Arie Slijkhuis, directeur ISGO